matprat

Som barn løp han inn og ut av familiens indiske restaurant i Oslo og falt pladask for bransjen. Det var noe med tempoet, stemningen og driven.

anmeldelse av vg

Der Peppern Gror er testens klare vinner. Frityrretten palak patta chaat var her knasende sprø, og ingrediensene fremstod distinkt.

GODT

En litt uventet kulturkrasj har funnet sted i Oslos restaurantverden. Frankofile Eyvind Hellstrøm (71) lager indisk mat.

Anmeldelse av aftenposten

Dette er den beste kyllingen jeg har fått på indisk restaurant her i Oslo.

Dagsavisen

Bare et lite nanbrød-kast fra Rådhuset har en etterkommer etter 1970-tallets arbeidsinnvandrere tatt indiske mattradisjoner inn i en ny tid.

Aftenposten

Der peppern gror er blitt et populært spisested. Det er lett å skjønne hvorfor.

Dagbladet

Der peppern gror er en moderne indisk restaurant i hjertet av Oslo. Robinson og Fredag gir mye ros og litt pepper.

tv 2

Samir viser frem krydder og ingredienser som tradisjonelt inngår i Tikka Masala.

Vinbladet

Samir og Sunita Sharma viser deg en ukjent side av det indiske kjøkkenet.

Vinmonopolet

Sterkt krydret mat er ikke alltid like lett å velge drikke til. Blir drikken for spinkel og lett, forsvinner den helt bak maten.

Gourmet

For å forstå mer av krydderets verden, blir det naturlig å vende nesa mot ti de mer eksotiske delene av kloden.

Godt

Selv om du finner Butter Chicken og Tikka Masala på menyen, er ikke Der peppern gror helt som andre indiske restauranter.

AVISA OSLO

Med over 50 ansatte og en omsetning på mer enn 20 millioner de siste tre årene, har restauranten etablert seg som én av de store i Oslo sentrum.

Bogstadveien

Det kom 47 paller med interiørartikler fra India her om dagen, så vi har en del vi skal få på plass før vi åpner seinere i juni. 

VG

På restauranten «Der Pepperen Gror», som Sharma driver, er gjestene så nært Oslo rådhus en kan komme uten faktisk å spise i selve rådhuset.

Scroll to Top