Langbord

Ønsker du å bestille bord for et større selskap? Hos oss kan dere være opp til 70 gjester på øvre eteasje og opp til 40 i underetasjen.

For grupper over 10 vennligst ta kontakt med oss på reservasjon@derpepperngror.no

Avhengig av hvor mange dere er har vi flere alternativ:

På et samlet langbord har vi plass til opp til 26 gjester. Over dette må vi plassere dere på bordrekker ved siden av hverandre. Et meget populært område i restauranten for større grupper er underetasjen. For å booke hele underetasjen må dere være minst 20.

For oss er det viktig at dere som gruppe får maten samtidig og kan nyte denne i fellesskap. Derfor er det slik ved reservsjon på 9 eller flere gjester må dere velge mellom 3 ulike alternativ til meny.

1. Smaksmeny (9-70 gjester, 445kr per person)

Her får dere mat servert i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

2. Liten smaksmeny (9-19 gjester, 405kr per person)

Her får dere mat servert i to runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter og til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Det følger ikke med dessert i liten smaksmeny.

3. Utvalg av retter med naan (9-10 gjester, 375kr per person)

Deres servitør presenterer et par ulike alternativer av forretter og hovedretter. De ulike gjestene velger en forrett og en hovedrett ut ifra deres ønske og preferanser. Naan følger med.

Vennligst orienter om deres allergier og preferanser/ønsker i kommentarfeltet.

Trykk her for å gjøre reservasjon