Langbord

Ønsker du å bestille bord for et større selskap? Hos oss kan dere være opp til 70 gjester på øvre eteasje og opp til 40 i underetasjen.

Avhengig av hvor mange dere er har vi flere alternativ:

På et samlet langbord har vi plass til opp til 26 gjester. Over dette må vi plassere dere på bordrekker ved siden av hverandre. Et meget populært område i restauranten for større grupper er underetasjen. For å booke hele underetasjen må dere være minst 20.

For oss er det viktig at dere som gruppe får maten samtidig og kan nyte denne i fellesskap. Derfor er det slik ved reservsjon på 9 eller flere gjester må dere velge mellom 3 ulike alternativ til meny.

1. Smaksmeny (9-70 gjester, 445kr per person)

Her får dere mat servert i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

2. Liten smaksmeny (9-19 gjester, 405kr per person)

Her får dere mat servert i to runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter og til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Det følger ikke med dessert i liten smaksmeny.

3. Utvalg av retter med naan (9-10 gjester, 310kr per person)

I samråd med deres servitør og i henhold til deres preferanser får dere 3-4 ulike retter fra vår meny som dere deler på. Nan og ris følger med.

Vennligst orienter om deres allergier og preferanser/ønsker i kommentarfeltet.

Trykk her for å gjøre reservasjon